Contactgegevens

Stilera
Tubadreef 63
3845 CZ Harderwijk
06 20 07 52 43
info@stilera.nl


Over stilera

Mijn naam is Cindy Parera en in september 2009 heb ik, na 5 jaar werkzaam geweest te zijn op een makelaarskantoor, de stap gemaakt om advies te gaan geven over "de presentatieĒ van de te verkopen woning en als verkoopstyliste aan het werk te gaan. Vele potentiŽle kopers kennen uw woning namelijk al , nog voordat zij Łberhaupt een stap bij u binnen hebben gezet. 

De presentatie op internet dient er voor te zorgen dat deze potentiŽle kopers ook daadwerkelijk bij u op bezoek komen! Met verkoopstyling worden de positieve kanten van uw woning benadrukt en wordt de woning optimaal gepresenteerd, zodat een zo groot mogelijk publiek zich kan vinden in uw woning. 

Dit kan vaak al met weinig middelen gerealiseerd worden. Naast verkoopstyling kan ik ook de fotografie van uw woning verzorgen. Hiervoor heb ik gedegen cursussen gevolgd in o.a. interieurfotografie. Met mijn praktische en creatieve instelling en mijn commerciŽle ervaring binnen een makelaarskantoor kan ik u uitstekend van dienst zijn. 

Naast verkoopstyling kunt u ook bij mij terecht met al uw vragen over de(her)inrichting van uw woning. Mocht u gebruik willen maken van mijn diensten of heeft u nog vragen , neem dan contact met mij op!

Graag tot ziens!

Cindy Parera